Werking

Een aanpak op jouw maat

Ik daag je uit om gezonder te leven.  Ik stimuleer je om je doelen te bereiken op een manier die perfect bij je leven past.  Je krijgt ruimte om te improviseren en te structureren. Je holt niet langer achter de feiten aan.  Je maakt keuzes en stelt efficiënte doelen.  Samen werken we aan een concrete, toekomstgerichte aanpak van jouw coachvraag.

Voor mij is het heel belangrijk dat jij voor het volledige proces zelf verantwoordelijk blijft. Op die manier komen we tot een duurzame begeleiding waarbij jij je goed voelt.  Jij zet in jouw tempo de stappen naar het doel dat jij zelf hebt bepaald.

Hoe pakken we dit aan?

In een kennismakingsgesprek gaan we in op jouw vraag en zoeken we uit hoe ik jou kan helpen. Vinden we daarin een klik, dan starten we een traject op met coachingsessies. Een individuele sessie duurt 60 minuten. Een sessie als koppel duurt 90 minuten.

Tijdens deze sessies werken we samen aan jouw nieuwe, gezonde levensstijl. Dit brengt vaak fundamentele veranderingen met zich mee, zowel voor jou als voor jouw omgeving. Nieuwe dagelijkse routines maken je stap voor stap gezonder.

Bij iedere coaching sessie vergroten we jouw plezier om gezonder te leven.  Als coach stimuleer ik je vertrouwen om naar jezelf te (durven) kijken.  Dankzij oprechte interesse in jouw verhaal kan ik luisteren, mee reflecteren en kunnen we samen mogelijke opties in kaart brengen.  Met tools en technieken aangepast aan jouw situatie help ik je om jouw traject naar een gezonder leven uit te stippelen.

Praktisch

Je bent welkom in mijn gezondheidspraktijk in Stekene of in het Medisch Centrum Vitae in Sint-Gillis-Waas.

Wens je toch begeleiding maar lukt het niet om langs te komen in mijn praktijk, dan is er de mogelijkheid om de gesprekken te laten doorgaan via een videogesprek. Zo blijft het visueel contact tussen ons behouden.

Waarom niet via wandelcoaching?

Praten tussen vier muren is niet voor iedereen makkelijk.  Dan is wandelcoaching een prima oplossing.

Wandelcoaching heeft ook veel voordelen.  De natuur geeft zuurstof, beweging, ruimte en inspiratie.  Uit eigen ervaring weet ik hoeveel energie het me geeft om in de natuur in beweging te zijn.  Daarom is het voor mij vanzelfsprekend om dit door te trekken in mijn aanpak.

Wat maakt coachen in de natuur uniek?

Coachen in de natuur laat je niet alleen fysiek bewegen, maar ook mentaal.  Coachen in de natuur is verdiepend.  Het ondersteunt de verbinding tussen het bewuste en het onbewuste.  Wandelen maakt creatief, nieuwsgierig en geeft energie.

Zin om dit te ervaren als een nieuwe ontdekking?

Voor bedrijven

Vrijwel elke bedrijf heeft vandaag aandacht voor het welzijn van zijn medewerkers. Een actief gezondheidsbeleid is dan ook een prioriteit van vele HR organisaties. Ik kan voor jouw medewerkers op twee vlakken bijdragen. Enerzijds op vlak van preventie, waarbij de nadruk ligt op het voorkomen van ziekte door een gezonde(re) levensstijl. Anderzijds op vlak van re-integratie na langduring afwezigheid om een vlotte terugkeer op het werk te bevorderen.

Interesse? Neem dan zeker contact op zodat we de aanpak voor jou en jouw medewerkers op maat kunnen bepalen.

Tarieven

Een individuele coachingsessie duurt 60 minuten en kost 60€.

Een sessie per koppel duurt 90 minuten en kost 90€.

Annulatie van een consultatie 24u op voorhand is kosteloos, daarna wordt het consult aangerekend.

Vraag hier jouw kennismakingsgesprek aan

gezondheidscoach sylvie criel
gezondheidscoach stekene
gezondheidscoach 0479180087

Copyright Samen in balans 2021
Ondernemingsnummer 0760702407