Het geheim van verandering is: stop met vechten tegen wat je niet meer wil, en richt al je energie op wat je wél wil

Gezondheidscoaching

Ben je op zoek naar een gezonde levensstijl?

Als gezondheidscoach help ik jou op weg naar een gezonder leven. We gaan op zoek naar aanpassingen in je dagelijks leven die je weer in balans brengen.

Voel je je niet meer lekker in je vel?

Voel je je niet meer oké bij wat je doet of denkt?

Zou je meer willen bewegen?

Zou je beter willen slapen?

Wil je je stress aanpakken die steeds weer de kop opsteekt?

Dan help ik jou graag op weg!

Kiezen om hieraan te werken, is zorgen voor jezelf. Opnieuw beweging, verbinding en vrijheid brengen in de relatie met jezelf en je omgeving.

Samen jou weer in balans brengen

Een aanpak op jouw maat

Ik daag je uit om gezonder te leven.  Ik stimuleer je om je doelen te bereiken op een manier die perfect bij je leven past.  Je krijgt ruimte om te improviseren en te structureren. Je holt niet langer achter de feiten aan.  Je maakt keuzes en stelt efficiënte doelen.  Samen werken we aan een concrete, toekomstgerichte aanpak van jouw coachvraag.

Voor mij is het heel belangrijk dat jij voor het volledige proces zelf verantwoordelijk blijft. Op die manier komen we tot een duurzame begeleiding waarbij jij je goed voelt.  Jij zet in jouw tempo de stappen naar het doel dat jij zelf hebt bepaald.

loopbaanbegeleiding loopbaancoaching outplacement

Hoe pakken we dit aan?

In een kennismakingsgesprek gaan we in op jouw vraag en zoeken we uit hoe ik jou kan helpen. Vinden we daarin een klik, dan starten we een traject op met coachingsessies.

Tijdens deze sessies werken we samen aan jouw nieuwe, gezonde levensstijl. Dit brengt vaak fundamentele veranderingen met zich mee, zowel voor jou als voor jouw omgeving. Nieuwe dagelijkse routines maken je stap voor stap gezonder.

Bij iedere coaching sessie vergroten we jouw plezier om gezonder te leven.  Als coach stimuleer ik je vertrouwen om naar jezelf te (durven) kijken.  Dankzij oprechte interesse in jouw verhaal kan ik luisteren, mee reflecteren en kunnen we samen mogelijke opties in kaart brengen.  Met tools en technieken aangepast aan jouw situatie help ik je om jouw traject naar een gezonder leven uit te stippelen.

Of via wandelcoaching?

Praten tussen vier muren is niet voor iedereen makkelijk.  Dan is wandelcoaching een prima oplossing.

Wandelcoaching heeft ook veel voordelen.  De natuur geeft zuurstof, beweging, ruimte en inspiratie.  Uit eigen ervaring weet ik hoeveel energie het me geeft om in de natuur in beweging te zijn.  Daarom is het voor mij vanzelfsprekend om dit door te trekken in mijn aanpak.

Wat maakt coachen in de natuur uniek?

Coachen in de natuur laat je niet alleen fysiek bewegen, maar ook mentaal.  Coachen in de natuur is verdiepend.  Het ondersteunt de verbinding tussen het bewuste en het onbewuste.  Wandelen maakt creatief, nieuwsgierig en geeft energie.

Zin om dit te ervaren als een nieuwe ontdekking?

sylvie@sameninbalans.be

Smokkelstraat 11 – 9190 Stekene

0479 18 00 87

Cookies & Privacy

Ondernemingsnummer 0760702407

Copyright Samen in balans 2021