Loopbaanbegeleiding

Op zoek naar verandering?

Niet helemaal blij met je huidige werkomgeving?

Elk jaar nemen veel mensen de beslissing om over te stappen naar een andere baan. Je hebt lef en moed nodig om een nieuwe keuze te maken.

Twijfel je misschien of het werk wat je nu doet jou nog steeds op het lijf geschreven is? Waar liggen je kansen? Welke koers kies je en door welke factoren laat jij je leiden?

In dit proces helpt professionele begeleiding en coaching.  Het loopbaancoachtraject is een intensieve en persoonlijke begeleiding op het gebied van leven en werken.

Het geeft een beter inzicht in jezelf, je drijfveren, wensen, kwaliteiten, valkuilen en (loopbaan)mogelijkheden.  Je carrièrekoers wordt duidelijk en je maakt een plan voor toekomstige loopbaanstappen.

Hoe gaan we te werk?

Vooraf vindt een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Doel van dit gesprek is om jouw vraag en mijn aanbod op elkaar af te stemmen én om te ontdekken of het wederzijds klikt. Vertrouwen is de basis voor jouw boeiende persoonlijke ontwikkelingsproces.

Het loopbaancoachtraject bestaat uit een serie gesprekken, die met een frequentie van éénmaal per twee of drie weken worden gevoerd. Doel van het coachtraject is het benoemen, (her)ontdekken en uitwerken van jouw talenten. Wat het beste bij jou past, wat het meeste energie geeft en waar je het meest gelukkig van wordt.

loopbaanbegeleiding loopbaancoaching outplacement

Wat levert een persoonlijk loopbaantraject op?

Inzicht in kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten.  Je vindt antwoorden op vragen zoals: Waar ben ik goed in? Welke vaardigheden horen bij mij? Hoe bouw ik mijn successen? Wat voor soort werk wil ik doen? Wat voor soort werk past bij mij? Wat is mijn passie? Wat geeft mij energie en voldoening?  En vooral: welke stappen ga ik zetten om mijn doel te bereiken?

Het resultaat na verschillende sessies is een persoonlijk ontwikkelingsplan met daarin eigen inzichten en concrete acties om het gewenste doel te bereiken.

Is loopbaanbegeleiding wel iets voor mij?

Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan en beslis daarna zelf.  Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en dat kan je natuurlijk al aanvragen voor je je loopbaancheques bestelt.

Loopbaanbegeleiding kan gefinancierd worden met de loopbaancheques van de VDAB. Je dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Bekijk hier alvast of je recht hebt op loopbaancheques en hoe je ze kan bestellen: vdab.be/loopbaancheques

Indien je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques kan je alsnog bij mij terecht voor begeleiding en advies omtrent allerlei loopbaan- en jobthema’s met als doel het verwerven van persoonlijke inzichten en het in kaart brengen van nodige acties, aangevuld met persoonlijk advies.

Voor loopbaanbegeleiding werk ik samen met CoachingLife, een door VDAB en Vlaamse Overheid erkend loopbaancentrum.

vdab loopbaanbegeleiding loopbaancheques

sylvie@sameninbalans.be

Smokkelstraat 11 – 9190 Stekene

0479 18 00 87

Cookies & Privacy

Ondernemingsnummer 0760702407

Copyright Samen in balans 2021