samen in balans sameninbalans sylvie criel gezondheidscoach lifecoach healthcoach loopbaancoach

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Sylvie Criel.  Ik begeleid mensen op twee verschillende vlakken: gezondheidscoaching en loopbaanbegeleiding. Ik ben werkzaam in mijn privé praktijk te Stekene en in het Medisch Centrum Vitae te Sint-Gillis-Waas.  Waar hou ik zelf van? Ik ben gepassioneerd door koken, wandelen aan zee waar ik steeds energie van krijg en fietsen waar ik me zo vrij als een vogel kan bij voelen.

Mijn verhaal

Rond mijn veertigste begon het bij mij te knagen: wat wil ik eigenlijk écht in mijn leven? Wat is mijn missie?

Ik had jaren alles gegeven als verzekeringsadviseur bij een grootbank en daarbij botste ik steeds meer op een groot intern conflict tussen mijn persoonlijke waarden en die van het bedrijf waarvoor ik met hart en ziel werkte.  Als zinzoeker moet het voor mij immers kloppen: ik kan niet het één zeggen en het andere doen.

Een kanjer van een identiteitscrisis stond voor de deur en ik kon en wou er niet van wegkijken.  Laat staan ervan weglopen, want mezelf neem ik natuurlijk altijd mee. Ik volgde gedurende drie jaar de erkende opleiding tot Gezondheidscoach bij Syntra (Eén jaar Medische Basiskennis en twee jaar Gezondheidscoach). Ik kwam steeds dichter bij wie ik écht ben.

Ik richtte Samen In Balans op om me eerst te focussen als gezondheidscoach.  Al jaren ben ik gepassioneerd door alles wat met gezondheid en levensstijl te maken heeft.  Ik verslind boeken, websites en podcasts over gezonder leven.  Eten, bewegen, slapen en ontspannen zijn zo bepalend voor je gezondheid!  Een gezonde levensstijl geeft je energie en helpt je om je goed in je vel te voelen.

Na een paar jaar viel het me op tijdens het coachen dat mensen hun werk steeds meer onder de loep willen nemen. Dit was voor mij een trigger om ook de erkende opleiding Loopbaanbegeleiding te volgen.  En eindelijk heb ik het gevoel dat ik mijn missie heb gevonden: mensen mogen begeleiden naar meer geluk door hen te ondersteunen in hun persoonlijke groei.  Op die momenten voelt werken niet als werken, het is leven in mijn werk. Dat gun ik iedereen zo hard!  Werken mét en coachen van mensen om de beste versie van hen zelf naar boven te brengen, geeft me veel voldoening.

Als loopbaancoach sloot ik me aan bij het loopbaancentrum CoachingLife en werk ik samen met VDAB.

Certificaten

2020

Gecertificeerd Gezondheidscoach

2021

Gecertificeerd Relatiecoach

2022

Geaccrediteerd Loopbaanchoach

2023

Certificaat Outplacement

sylvie@sameninbalans.be

Smokkelstraat 11 – 9190 Stekene

0479 18 00 87

Cookies & Privacy

Ondernemingsnummer 0760702407

Copyright Samen in balans 2021